22 Mart 2012 Perşembe

INTERNET EXPLORER'ININIZ ÇOK YAVAŞLADIYSA

İnternet Explorer 7 çok yavaşladıysa ya da sık sık donmalar oluyorsa, bazı eklentileri (Add- ons) kapatmanız işe yarayabilir. Yüklü eklentileri görmek için:

1.      Araçlar (Tools) düğmesini tıklatın, Eklentileri Yönet (Manage Add-ons) 'in üzerine gelin ve sonra da Eklentileri Etkinleştir veya Devre Dışı Bırak'ı (Enable veya Disable Add-ons) tıklayın.
2.      Göster (Show)  listesinde aşağıdaki seçeneklerden birini tıklayın:
·         Bilgisayarınızda bulunan eklentilerin tam listesini görüntülemek için "Internet Explorer tarafından kullanılmış olan eklentiler" (Add-ons that have been used by Internet Explorer)'i tıklayın.
·         Yalnızca geçerli web sayfası veya en son görüntülenen web sayfası için gerekli olan eklentileri görüntülemek için "Internet Explorer'da yüklü olan eklentiler" (Add-ons currently loaded in Internet Explorer) 'i tıklayın.
·         Microsoft, bilgisayar üreticiniz veya servis sağlayıcısı tarafından önceden onaylanmış eklentileri görüntülemek için "İzin gerektirmeden çalışan eklentiler" (Add-ons that run without requiring permission )'i tıklayın.
·         Yalnızca 32 bitlik ActiveX denetimlerini görüntülemek için "Karşıdan Yüklenen ActiveX Denetimleri (32 bit)" Downloaded ActiveX Controls (32-bit) 'i tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder